Völgyikút Ház :: BowlingCafe :: BowlingCafe

BowlingCafe

A Völgyikút Ház

A légkondicionált, földszinti bowling-kávézónkban egyszerre akár 130 vendég élvezheti a különböző kávékülönlegességeinket, országszerte elismert koktéljainkat, meleg ételeinket, pizzáinkat, burgonyatallérjainkat, minden igényt kielégítő tea, forrócsoki és limonádé választékunkat, shake-jeinket, cukrászsüteményeinket. Az év napsütéses hónapjaiban a parkkal egybeolvadó teraszon további 24 vendéget tudunk kiszolgálni.

A 3 sávos bowlingpályánkon a játékosok eredményeit számítógépes kiértékelő rendszer figyeli, amely színes grafikáival megkönnyíti a vendégek számára a játék, illetve a pontszámok alakulásának követését. A gyermekek részére rendelkezésre álló kétoldali terelősín (bumper) segítségével már az egészen picik is el tudják gurítani a gyermek-golyót a pálya végéig, így sikerélményekben gazdagon élvezhetik a játék örömét.

A biliárd szerelmeseinek profi '9-es biliárdasztal áll rendelkezésére.

Az elektronikus darts 100 Ft-os érmével működik.

A Völgyikút Ház

A kávézó 16-20 fős különterme a kisebb családi és üzleti rendezvények ideális színhelye.

A bowling-kávézó vendégeinek rendelkezésére áll az 55 parkoló-állásos teremgarázs, ahonnan közvetlen átjáró vezet a vendégtérbe. Mozgáskorlátozott Vendégeink a park felőli főbejáraton juthatnak a kávézóba.