//* Völgyikút Ház :: BowlingCafe :: Heti menü

Heti menü

2018. Január 22. - Január 26 .
A menü ára: 990.-Ft

Hétfő

Zöldséges bableves (Allergének: 1,3,7)
Sonkás kocka (Allergének: 1,3,7)

Kedd

Zöldség krémleves, pirított kenyérkocka (Allergének: 1,3,7)
Óvári sertésszelet, burgonyapüré (Allergének: 7)

Szerda

Húsleves, cérnametélt (Allergének: 1,3,7,9)
Kelkáposzta főzelék, pörkölt (Allergének: 1,7)

Csütörtök

Hagymaleves (Allergének: 1,7)
Sajttal és paradicsommal sült csirkemell, párolt rizs (Allergének: 7)

Péntek

Tárkonyos csirkeragu leves (Allergének: 7)
Túrógombóc, fahéjjas tejföl (Allergének: 1,3,7)


Allergiát vagy intoleranciát okozó alapanyagok listája

  1. Glutént tartalmazó gabonafélék (azaz búza, rozs, árpa, zab, tönkölybúza, kamut, illetve hibridizált fajtái) és a belőlük készült termékek.
  2. Rákfélék és a belőlük készült termékek.
  3. Tojás és a belőle készült termékek.
  4. Hal és a belőle készült termékek
  5. Földimogyoró és a belőle készült termékek.
  6. Szójabab és a belőle készült termékek,
  7. Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt)
  8. Diófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió (Carya illinoinensis [Wangenh.] K. Koch), brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia vagy queenslandi dió (Macadamia ternifolia)
  9. Zeller és a belőle készült termékek.
  10. Mustár és a belőle készült termékek.
  11. Szezámmag és a belőle készült termékek.
  12. Kén-dioxid és az SO 2 -ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben; a számítást a fogyasztásra kész termékekre vagy a gyártó utasítása alapján elkészített termékekre vonatkozóan kell elvégezni.
  13. Csillagfürt és a belőle készült termékek.
  14. Puhatestűek és a belőlük készült termékek.