Völgyikút Étterem

az étterem

Veszprém város központjában, felújított természeti környezetben, a városi sétához kiindulási pontként ideális helyen várja a gasztronómiai élményekre vágyó vendégeit a Völgyikút Étterem. Étlapunkon ugyanúgy megtalálhatók a tudományosan alátámasztott, korszerű és egészséges táplálkozás elvei alapján készített ételek, mint a hagyományos és tájjellegű fogások. Itallapunk széles választékát kínálja a hazai és külföldi boroknak, de a más jellegű italok kedvelői is változatos ajánlatból válogathatnak.

A városban egyedülálló, a várra illetve a gyönyörű parkra néző panorámateraszunk a nyári időszakban várja Kedves Vendégeinket. Méretei alkalmassá teszik szabadtéri rendezvények /esküvői szertartások, zenés összejövetelek/ lebonyolítására.

Üzleti- és tudományos konferenciák, találkozók, szemináriumok, tanfolyamok lebonyolítására, továbbá bankettek, nagyobb családi rendezvények (esküvők, ünnepek) megrendezésére ideális helyszín az önállóan 100 főt, az étteremmel összenyitva 150-170 főt befogadni képes konferenciatermünk, illetve a 30-60 fő befogadására alkalmas kistermünk. A helyiségek belsőépítészeti kialakítása, az alkalmazott burkolatok biztosítják a beépített korszerű audio-vizuális eszközök által keltett hatás érvényesülését, emelve termeinkben az üzleti és családi rendezvények színvonalát.

Konyhánk felkészült a kisebb fogadások, baráti és üzleti megbeszélések, illetve a nagyobb szabású családi és céges rendezvények kiszolgálására egyéni kéréshez, ízléshez igazodva, vagy előre kiajánlott menü alapján.

az étterem
az étterem

Az étterem vendégeinek rendelkezésére áll az 55 parkoló-állásos teremgarázs, ahonnan a mozgáskorlátozott Vendégeink számára is használható lift segíti a légkondicionált belső vendégtérbe való kényelmes eljutást.